ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Βόρεια Μακεδονία, Δημήτρης Γιαννακάκης, Διπλωματικό Σώμα, Σκόπια, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Φιάσκο ολκής: Ρώσοι φαρσέρ εξαπάτησαν τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Κ. Μητσοτάκη
Ο Κώστας Ζαχαριάδης έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Η ίδρυση του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα έφερε νέα δεδομένα»
Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι λαθρέμποροι όπλων με 50 πιστόλια
Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρομά για τηλεφωνικές απάτες - Τους πρόδωσε η επίδειξη της λείας τους στα κοινωνικά δίκτυα
Politico: Η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να δίνει λευκές επιταγές στον Τραμπ, λέει ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά από 24 χρόνια η Ελλάδα όρισε τον πρώτο πρεσβευτή της στη Βόρεια Μακεδονία. Ο πρόεδρος Στέβο Πεντάροφσκι έλαβε την Παρασκευή τα διαπιστευτήρια του Έλληνα Πρέσβη Δημήτρη Γιαννακάκη.
Και οι δύο αναφέρθηκαν στη Συμφωνία των Πρεσπών -η οποία υπεγράφη στις 17 Ιουνίου πέρυσι- στις ομιλίες τους κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής παράδοσης των διαπιστευμένων επιστολών.
Ο Πρόεδρος Στέβο Πεντάροφσκι δήλωσε ευχαριστημένος με το άνοιγμα ενός νέου κεφαλαίου στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.
Σύμφωνα με τον ίδιο, και οι δύο χώρες θα αφιερωθούν στην οικοδόμηση μιας πολιτικής καλής γειτονίας.
Οι διπλωματικές σχέσεις σε επίπεδο πρεσβειών δημιουργούνται μεταξύ των δύο χωρών μήνες μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία ανοίγει το δρόμο για σχέσεις καλής γειτονίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων IBNA.
























































