ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Τραγωδία στην Κίμωλο: Νεκρός 17χρονος ενώ έκανε μπάνιο στο σπίτι που διέμενε
Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης «άδειασε» τον Μαμντάνι για το ταξίδι της γυναίκας του στη Μέση Ανατολή
Δούναβης: Βρέθηκαν σκελετοί Γερμανών στρατιωτών του 1945 πάνω σε μοτοσικλέτα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη μεγάλη νίκη που πέτυχε το συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα του, κατά τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές της 29ης Σεπτεμβρίου στην Αυστρία, εκθείασε απευθυνόμενος το βράδυ σε εκατοντάδες οπαδούς του στα γραφεία του κόμματος, ο Αυστριακός πρώην ομοσπονδιακός καγκελάριος και πιθανόν εκ νέου επικεφαλής της προσεχούς κυβέρνησης στη χώρα, ο Σεμπάστιαν Κουρτς.
Εκφράζοντας επανειλημμένα ευχαριστίες στους ψηφοφόρους του, επανέλαβε πολλές φορές ότι μένει άφωνος από το ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό του 37,1% (κατά 5,6 μονάδες αυξημένο σε σχέση με τις τελευταίες εκλογές του Οκτωβρίου 2017), «που δεν το περιμέναμε», έπειτα από τέσσερις «δύσκολους» μήνες που μεσολάβησαν από τη διάλυση της προηγούμενης κυβέρνησης έως σήμερα που ο κόσμος επανεξέλεξε το Λαϊκό Κόμμα με ένα τόσο καλό αποτέλεσμα.
Στη σύντομη ομιλία του, που συνοδεύονταν από τις έντονες επευφημίες των οπαδών και στελεχών του κόμματός του, ο Σεμπάστιαν Κουρτς έκανε λόγο για τη «μεγάλη εμπιστοσύνη» από την πλευρά των ψηφοφόρων και τη «μεγάλη ευθύνη» που αναλαμβάνει το κόμμα του.























































