ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Ενέργεια, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Κύπρος, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Τουρκία, Υδρογονάνθρακες,


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη για κατασκοπεία - Διακινούσε ΝΑΤΟϊκά σχέδια στην Κίνα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για αλλαγή ισορροπιών στην Κύπρο έκανε λόγο ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Σαμπάχ», όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του κυπριακού «ΣΙΓΜΑ» στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη.
Σε συνέντευξή του στην τουρκική εφημερίδα «Σαμπάχ», δήλωσε ότι «δεν διαπραγματευόμαστε τις δραστηριότητές μας που συνεχίζουμε στην υφαλοκρηπίδα μας, δεν διαπραγματευόμαστε τα θέματα που άπτονται της εθνικής μας κυριαρχίας».
«Το αίτημα του τουρκοκυπριακού “λαού” και του τουρκικού λαού σε σχέση με τους υδρογονάνθρακες γύρω από την Κύπρο είναι ξεκάθαρο και δίκαιο.
»Λέμε ότι πρέπει να διαμοιραστεί. Χωρίς αυτό τον διαμοιρασμό ή χωρίς συμφωνία δεν είναι σωστό να συνεχιστούν οι μονομερείς δραστηριότητες.
»Κι εκείνοι έλεγαν “θα έρθουν, θα κάνουν βόλτα και θα φύγουν”.
»Όταν πήγαν τα γεωτρύπανα οι ισορροπίες άλλαξαν.
»Και το επόμενο διάστημα θα αλλάξουν ακόμη περισσότερο», ανέφερε.
Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε, επίσης, ότι θα συνεχίσουν τις δραστηριότητες στην «υφαλοκρηπίδα της Τουρκίας», καθώς είναι θέμα «εθνικής κυριαρχίας» που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση.























































