ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Βόρεια Καρολίνα, Δασκάλα, Δασκάλα Μαθητής Ερωτική Σχέση Σκάνδαλο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Καθηγητές, Σεξουαλική Αποπλάνηση,


















































Α. Σαμαράς στο Best TV : Ο Μητσοτάκης είναι το χάος - Πέθανε η λαϊκή ψυχή της ΝΔ (βίντεο)
Πρωτοφανές περιστατικό σε τραμ: Νεαροί παρενοχλούσαν τους επιβάτες με ερωτικό βοήθημα
Νεκρός ο Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι - Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας στο Al Arabiya
Οι Αμερικανοί κατέρριψαν ιρανικό drone που προσέγγιζε το αεροπλανοφόρο Άμπραχαμ Λίνκολν
Χίος: Τουλάχιστον 14 νεκροί μετανάστες - Τραυματίες 2 λιμενικοί μετά από συμπλοκή με σκάφος διακινητών 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη σύλληψη μιας 34χρονης υποδιευθύντριας σε σχολείο των ΗΠΑ προχώρησε η αστυνομία της Βόρειας Καρολίνας γιατί φέρεται να τo «έκανε» έξι φορές σε διάστημα τεσσάρων μηνών με έναν 17χρονο.
Η 34χρονη Λίζα Ρόθγουελ συνελήφθη την Παρασκευή με τις Αρχές να την κατηγορούν για στοματικό σεξ και συνουσία με τον 17χρονο μαθητή της στο λύκειο Stuart W Cramer στο διάστημα από την 1η Απριλίου μέχρι την 31η Ιουλίου.
Η 34χρονη εκπαιδευτικός η οποία εργάζεται για 10 χρόνια σε σχολεία αντιμετωπίζει έξι κατηγορίες για σεξουαλική δραστηριότητα μαθητή με εργαζόμενο σε σχολείο αλλά όχι και κατηγορίες παιδικής κακοποίησης καθώς στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας το ηλικιακό όριο συναίνεσης για σεξ είναι τα 16 έτη.
Η Ρόθγουελ έχει τεθεί σε αργία μέχρι τη δίκη της με το δικαστήριο στο οποίο οδηγήθηκε να αρνείται να μειώσει την εγγύηση από το 1 εκατ. δολάρια.























































