ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Ρωσία, Σεργκέι Λαβρόφ, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τζιχαντιστές, Τουρκία,

















































Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Παύλος Ασλανίδης: Η Μαρία Καρυστιανού «έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων και φούσκωσαν τα μυαλά της»
Αποκάλυψη Politico: Πυρηνική συνεργασία Γαλλίας και Ρωσίας στη Γερμανία εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για τον κίνδυνο να «προκαλέσει ανάφλεξη» στην περιοχή η αμερικανική πολιτική στη Συρία προειδοποίησε την Τετάρτη ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, την ώρα που η Τουρκία ετοιμάζεται να εισβάλει στο συριακό Κουρδιστάν εναντίον των υπό κουρδική διοίκηση Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF).
Οι Κούρδοι της περιοχής «είναι πολύ ανήσυχοι» μετά την ανακοίνωση από τις ΗΠΑ περί αποχώρησης των αμερικανικών στρατευμάτων και «φοβούνται πως αυτό θα προκαλέσει ανάφλεξη σε όλη την περιοχή».
«Αυτό πρέπει να το αποφύγουμε πάση θυσία» τόνισε ο Σεργκέι Λαβρόφ από το Καζακστάν, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη.
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, τόνισε επίσης πως η εδαφική ακεραιότητα της Συρίας πρέπει να διαφυλαχθεί.
Οι αμερικανικές ενέργειες στην περιοχή είναι αντιφατικές και η Ρωσία απευθύνει έκκληση για διάλογο ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους της Συρίας, δήλωσε ο Λαβρόφ στους δημοσιογράφους στη διάρκεια της επίσκεψής του στο Καζακστάν.






















































