Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Τούρκοι βομβάρδισαν αρτοποιείο στο Καμισλί – Δύο νεκροί και έξι τραυματίες

Οι Τούρκοι βομβάρδισαν αρτοποιείο στο Καμισλί – Δύο νεκροί και έξι τραυματίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δύο πολίτες σκοτώθηκαν και έξι τραυματίστηκαν όταν τουρκική βόμβα έπληξε αρτοποιείο στη συροκουρδική πόλη Καμισλί στη βορειοανατολική Συρία.

Σύμφωνα με τις υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), το συγκεκριμένο αρτοποιείο φτιάχνει ψωμί για τον μισό πληθυσμό της πόλης Καμισλί.

Το Καμισλί είναι η ντε φάκτο πρωτεύουσα της ημιαυτόνομης δημοκρατικής ομοσπονδιακής επικράτειας της βορειοανατολικής Συρίας, την οποία επιχειρούν να καταλύσουν οι Τούρκοι εισβολείς με τη σύμφωνη γνώμη της Ρωσίας και την ανοχή του καθεστώτος της Δαμασκού.

Στη βορειοανατολική Συρία οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) έχουν εγκαθιδρύσει άμεση δημοκρατία και πολιτική ισότητα μεταξύ των εθνοτήτων που κατοικούν στην περιοχή.

Η τουρκική εισβολή «Πηγή Ειρήνης» επιτίθεται στο μόνο δημοκρατικό καθεστώς που γνώρισε ποτέ ο συριακός λαός. Οι τύραννοι Πούτιν και Άσαντ χειροκροτούν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της Pepsi

Συρία: Η τουρκική MİT μοιράζει όπλα στις φυλές της Ανατ. Συρίας για να επιτεθούν στους Κούρδους

Κουρδική Πηγή: Ο Τομ Μπάρακ ζήτησε οι Κούρδοι (SDF) να επιστρέψουν όλα τα αμερικανικά όπλα τους

Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι – «Όχι στην Τουρκία»

ΒΑ Συρία: Καμία παράδοση, καμία συμφωνία: Πώς ο Οτζαλάν επέβαλε τη συμφωνία για τη Ροζάβα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr