ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Πηγή Ειρήνης - Στρατιωτική Επιχείρηση, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: ΣΟΚ στην Τουρκία από τον ισραηλινό αεροπορικό βομβαρδισμό - «Η Τουρκία σκύβει το κεφάλι μόνο όταν είσαι
Peace is not deterrence: "You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have...
Η τουρκική επιρροή στην Ουάσιγκτον
Η ειρήνη δεν είναι αποτροπή
Ο Τραμπ επιδιώκει συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν το φθινόπωρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Συρία θα πρέπει να ελευθερωθεί από την παρουσία ξένων στρατιωτικών δυνάμεων, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
«Ο οποιοσδήποτε βρίσκεται παράνομα στην επικράτεια ενός οποιουδήποτε κράτους, στην περίπτωση αυτή της Συρίας, θα πρέπει να την εγκαταλείψει.
»Αυτό αναφέρεται σε όλα τα κράτη», δήλωσε ο πρόεδρος Πούτιν σε συνέντευξή του (RT, Arabik Sky News, Al Arabiya) αποσπάσματα της οποίας αναμεταδίδονται από τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στη Συρία είναι έτοιμες να αποχωρήσουν, μόλις η νέα νόμιμη συριακή κυβέρνηση ενημερώσει τη Μόσχα ότι δεν χρειάζεται πλέον την βοήθειά της.























































