ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ερντογάν κάνει σκοποβολή σε μικρά παιδιά – Φονιάς και παρανοϊκός (βίντεο)

Ο Ερντογάν κάνει σκοποβολή σε μικρά παιδιά – Φονιάς και παρανοϊκός (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πολλά είναι τα παιδιά που έχουν χτυπηθεί από τουρκικά πυρά στο συριακό Κουρδιστάν. Το καθεστώς Ερντογάν, οι Τούρκοι, δεν διαχωρίζουν στρατιωτικούς από πολιτικούς στόχους. Βομβαρδίζουν αδιακρίτως.

Εμείς οι Έλληνες τους ξέρουμε καλά τους Τούρκους, είμαστε το μόνο δυτικό έθνος που δεν μπορούν να μας ξεγελάσουν τα ψεύτικα χαμογέλα και οι «μπίζνες» που υπόσχονται.

Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), σε επίσημο λογαριασμό στο Twitter, αναρτούν βίντεο και φωτογραφίες με παιδιά που έπεσαν από τουρκικές σφαίρες.

Ο Τούρκος, εμείς οι Έλληνες ξέρουμε καλά, δεν έχει ευαισθησίες. Δεν έχει ήθος. Είναι απλοϊκός, απολίτιστος και φανατικός.

Θυμόμαστε τι έκανε στην Κύπρο το 1974. Τα ίδια θα κάνει ξανά έτσι κι εάν του δοθεί η ευκαιρία. Όπως τα κάνει τώρα με τους Κούρδους.

Ο δυτικός κόσμος πρέπει να ντρέπεται που συνομιλεί με αυτή την Τουρκία.

Ο πρόεδρος Τραμπ, ο ηθικός αυτουργός αυτού του μακελειού, διασύρει τον αμερικανικό λαό και τα δημοκρατικά έθνη.

Ο πρόεδρος Τραμπ είναι η ντροπή του δυτικού πολιτισμού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκικά αεροσκάφη πάνω από το Αιγαίο – 15 παραβιάσεις

Drone βύθισε τουρκικό εμπορικό πλοίο ανοιχτά της Βουλγαρίας

Η Τουρκία στέλνει στην Υεμένη Σύρους μισθοφόρους νεοθωμανούς τζιχαντιστές

Χάρης Τζήμητρας: «Το Ισραήλ και ο κύριος Νετανιάχου είναι, κατά την άποψή μου, δύο διαφορετικά πράγματα – Οι σχέσεις με το Ισραήλ υπήρχαν από τον Γιώργο Παπανδρέου και ενισχύθηκαν πάρα πολύ με τον κύριο Τσίπρα»

Ο Πρόεδρος Τραμπ ενθουσιάστηκε με τη δήλωση του Προέδρου Χριστοδουλίδη: «Ο ουρανός είναι το όριο» για τις διμερείς σχέσεις Κύπρου-ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr