ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Πηγή Ειρήνης - Στρατιωτική Επιχείρηση, Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































«Κοτούλες» (ή μάλλον... γαλοπούλες) οι Τούρκοι μετά τις ισραηλινές βόμβες που έφαγαν στη Β/Δ Συρία - Θρασύδειλοι με ρόμπες
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: ΣΟΚ στην Τουρκία από τον ισραηλινό αεροπορικό βομβαρδισμό - «Η Τουρκία σκύβει το κεφάλι μόνο όταν είσαι
Ελλάς-Ισραήλ συμμαχία: Συνάντηση Δημητρίου Χούπη και Εγιάλ Ζαμίρ στην Ιερουσαλήμ - Σε νευρικό κλονισμό η Τουρκία
Το Ιράν σχεδιάζει να χτυπήσει Βαλκάνια και Κύπρο αν ο Τραμπ διατάξει νέα κλιμάκωση του πολέμου
Peace is not deterrence: "You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have...
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα ευρωπαϊκά κράτη μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών ζήτησαν να συγκληθεί εκ νέου, κεκλεισμένων των θυρών, το Σώμα προκειμένου να συζητηθεί η τουρκική στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία και η συνεδρίαση είναι πιθανό να διεξαχθεί αύριο.
Όπως μεταδίδουν το Γαλλικό Πρακτορείο και το Reuters, επικαλούμενα διπλωματικές πηγές, τη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ζήτησαν το Βέλγιο, η Γερμανία, η Γαλλία, η Πολωνία και η Βρετανία.
Πρόκειται για τη δεύτερη συνεδρίαση του Συμβουλίου μετά την έναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων της Άγκυρας, ημέρες μετά την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από την περιοχή.
Η προηγούμενη συνεδρίαση, την περασμένη Πέμπτη, επί του θέματος σηματοδοτήθηκε από διαιρέσεις στους κόλπους του Συμβουλίου και την έκδοση μιας ανακοίνωσης μονάχα από τους Ευρωπαίους, οι οποίοι ζητούσαν τον τερματισμό της τουρκικής επιχείρησης.
Κατόπιν, η Ρωσία και η Κίνα μπλόκαραν την Παρασκευή ένα ψήφισμα των ΗΠΑ, που αξίωνε από την Άγκυρα να βάλει τέλος στην εισβολή στη βόρεια Συρία.























































