Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Τουρκία ετοιμάζει αντίποινα στις κυρώσεις των ΗΠΑ

Η Τουρκία ετοιμάζει αντίποινα στις κυρώσεις των ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ετοιμάζει κυρώσεις ενάντια στις ΗΠΑ ως αντίποινα των τιμωρητικών μέτρων που ανακοίνωσε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εις βάρος της Άγκυρας για τη στρατιωτική της επιχείρηση στη βορειοανατολική Συρία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της τουρκικής προεδρίας Ιμπραήμ Καλίν, ειπώθηκε ξεκάθαρα σε Αμερικανούς αξιωματούχους πως η Τουρκία δεν θα κηρύξει εκεχειρία στην βόρεια Συρία και πως δεν θα διαπραγματευτεί με Κούρδους μαχητές.

Τη Δευτέρα η Ουάσινγκτον ανακοίνωσε κυρώσεις εις βάρος της Άγκυρας για την στρατιωτική της επέμβαση ενάντια στις υπό κουρδική ηγεσία Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF).

Ωστόσο, οι επικριτές του Αμερικανού προέδρου τόνισαν πως τα μέτρα, μεταξύ άλλων η αύξηση στους δασμούς στην εισαγωγή χάλυβα από την Τουρκία και η παύση στις εμπορικές συνομιλίες, δεν ήταν τόσο ισχυρές για να επηρεάσουν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΒΑ Συρία: Καμία παράδοση, καμία συμφωνία: Πώς ο Οτζαλάν επέβαλε τη συμφωνία για τη Ροζάβα

«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα

Περίπου 180 κάτοικοι της Γάζας εγκατέλειψαν τον θύλακα μέσω της Ράφα μετά την επαναλειτουργία της διάβασης

Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία

Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr