ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Αμερικανοί βομβάρδισαν και κατέστρεψαν βάση τους που εκκένωσαν στη Συρία

Οι Αμερικανοί βομβάρδισαν και κατέστρεψαν βάση τους που εκκένωσαν στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ προχώρησε όπως είχε σχεδιάσει σε βομβαρδισμό στη βόρεια Συρία για να καταστρέψει πυρομαχικά και στρατιωτικό εξοπλισμό που αφέθηκαν πίσω καθώς το αμερικανικό στρατιωτικό προσωπικό ετοιμάζεται να αποσυρθεί από τη βορειοανατολική Συρία, δήλωσαν Αμερικανοί αξιωματούχοι.

Από το Ιράκ, όπου είναι εγκατεστημένος, ο αμερικανός συνταγματάρχης Μάιλς Κάγκινς, εκπρόσωπος του Διεθνούς Συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ ο οποίος δρα εναντίον των τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), διευκρίνισε ότι τον βομβαρδισμό αυτό έκαναν δύο αεροσκάφη F-15E του συνασπισμού, τα οποία έπληξαν το εργοστάσιο σκυροδέματος της Lafarge αφού αποχώρησαν από την εγκατάσταση όλες οι δυνάμεις του συνασπισμού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΕΛ.Α.Σ. για Σύνοδο ΝΑΤΟ: «Χρειαζόμαστε μία στρατηγική για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις που να βασίζεται στο αμοιβαίο όφελος και όχι σε λευκές επιταγές»

Σύνοδος ΝΑΤΟ με καλεσμένο τον τζιχαντιστή Αλ Σαράα (Γκολάνι) της Συρίας – Τι είπε ο Τραμπ

Χαμός στο ΝΑΤΟ! Η Μελόνι ΔΕΝ θέλει να βλέπει μπροστά της τον Τραμπ

Ιράν: Η καθεστωτική εφημερίδα «Κεϊχάν» έχει τίτλο «Θέλω το κεφάλι του Τραμπ»

Τραμπ: «Σταματάμε κάθε εμπορική σχέση με την Ισπανία, είναι απαίσιος εταίρος»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr