ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λαμία, Νοσοκομείο Λαμίας,


















































Ο Φαραντούρης «βυθίζει» τον τουρκικό πειρατικό αλιευτικό στόλο - Η Κάλλας και η Κομισιόν μαζί του
Η Σαουδική Αραβία προετοιμάζεται για χερσαία και θαλάσσια επίθεση κατά των Χούτι στην Υεμένη
Η ΕΛ.Α.Σ. για την τουρκική υπέρπτηση στο Φαρμακονήσι: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρκείται μόνο στην εργαλειοποίηση κρίσιμων εθνικών θεμάτων για να
Θέουτα: 34 παράνομοι μετανάστες νεκροί - Τι προκάλεσε την παράνομη «μεταναστευτική πλημμύρα»
Ήλιδα: Αρχαία κειμήλια των Ολυμπιακών Αγώνων επιχειρείται να εντοπισθούν μετά από 2.500 χρόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 35χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας, μετά από επέμβαση ρουτίνας.
Σύμφωνα με το Lamia Report η 35χρονη την περασμένη εβδομάδα υπεβλήθη σε κλινική της Αθήνας σε επέμβαση γυναικολογικής φύσεως από γιατρό της Λαμίας.
Η γυναίκα από την πρώτη ημέρα ενημέρωσε τον γιατρό ΄τι πονούσε πολύ αλλά αυτός την καθησύχαζε.
Όταν την τέταρτη ημέρα πήγε στο νοσοκομείο οι χειρουργοί που την εξέτασαν την έβαλαν εσπευσμένα στο χειρουργείο όπου ανακάλυψαν ότι κατά την διάρκεια της πρώτης επέμβασης ο γυναικολόγος είχε τρυπήσει το παχύ έντερο και η γυναίκα είχε αιμορραγία και είχε πάθει σηψαιμία.
Τώρα η 35χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ, όπου επίσης οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν τη γυναίκα.
Οι συγγενείς της είναι σοκαρισμένοι από την κατάσταση και δηλώνουν ότι η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.























































