ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λαμία, Νοσοκομείο Λαμίας,


















































Ντάνα Λέβι: Τούρκοι κομάντος στη νότια Συρία μόλις 40 χλμ από τα σύνορα με Ισραήλ
Τέλος εποχής για τον Μακρόν - Η Λεπέν προηγείται κι ακολουθεί ο Μελανσόν
Πανικός στο Υπουργείο Υγείας: Έντρομος ο Άδωνις τρέχει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα - Τρεχάματα και εκ των υστέρων εξαγγελίες
Βρετανία: Αλλοδαπές αιτούσες άσυλο βιάστηκαν ή «πλήρωσαν» με σεξ για να λάβουν καθεστώς πρόσφυγα
Συρία: Διαδηλώσεις την Κυριακή 13/09 σε 37 διαφορετικές τοποθεσίες κατά του «μεταβατικού προέδρου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 35χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας, μετά από επέμβαση ρουτίνας.
Σύμφωνα με το Lamia Report η 35χρονη την περασμένη εβδομάδα υπεβλήθη σε κλινική της Αθήνας σε επέμβαση γυναικολογικής φύσεως από γιατρό της Λαμίας.
Η γυναίκα από την πρώτη ημέρα ενημέρωσε τον γιατρό ΄τι πονούσε πολύ αλλά αυτός την καθησύχαζε.
Όταν την τέταρτη ημέρα πήγε στο νοσοκομείο οι χειρουργοί που την εξέτασαν την έβαλαν εσπευσμένα στο χειρουργείο όπου ανακάλυψαν ότι κατά την διάρκεια της πρώτης επέμβασης ο γυναικολόγος είχε τρυπήσει το παχύ έντερο και η γυναίκα είχε αιμορραγία και είχε πάθει σηψαιμία.
Τώρα η 35χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ, όπου επίσης οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν τη γυναίκα.
Οι συγγενείς της είναι σοκαρισμένοι από την κατάσταση και δηλώνουν ότι η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.























































