ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νοσοκομεία,

















































Ο Νίκος Παππάς συνέθλιψε τον Νίκο Παπαθανάση - Η αλήθεια με νούμερα
ΒΙΝΤΕΟ: Η Καρυστιανού κατεβαίνει στις εκλογές - «Καμία συνεργασία με το παλιό σύστημα»
Νίκος Δένδιας: «Η Κύπρος δεν κείται μακράν» - Η ελλαδική ΑΟΖ θα φτάσει μέχρι την κυπριακή ΑΟΖ
Πένθος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Πέθανε η μητέρα του
Δημοσκόπηση Alco: Στο πλευρό των αγροτών 8 στους 10 πολίτες - Στα «τάρταρα» η ΝΔ (23,6%) - Αυξάνονται οι αναποφάσιστοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο νοσοκομείο για διπλή επέμβαση ο Θοδωρής Μαραντίνης, χωρίς πάντως να συντρέχει κάποια σοβαρή ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του.
Ο λόγος που ο τραγουδιστής των Onirama βρίσκεται στο νοσοκομείο είναι ότι είχε από καιρό προγραμματίσει να κάνει δύο επεμβάσεις, μία στο διάφραγμα και μία στον οισοφάγο του.
Γι΄αυτό το λόγο βρέθηκε σήμερα Τετάρτη σε κλινική της Αθήνας.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού Youweekly «πρόκειται για μια επέμβαση, η οποία έχει να κάνει με το διάφραγμα και μία ακόμη η οποία αφορά την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση οισοφάγου. Οι επεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα σε κλινική της Αθήνας. Εμείς να ευχηθούμε περαστικά και καλή ανάρρωση».






















































