ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο πανέξυπνος... διακοποΚούλης έπεσε από το ποδήλατο - Παρόμοιο «σουπάρισμα» με του πανέξυπνου ΓΑΠ
Ανατ. Λιβύη (Κυρηναϊκή): Σκοτώθηκε σε βομβιστική επίθεση ο ταξίαρχος Φάουζι Μανσούρι
Συρία: Ο Μπασάρ αλ Άσαντ καταδικάστηκε σε θάνατο
Συντριβή ουκρανικού μαχητικού MiG-29 στην Οδησσό
Μάχη για την Τεχνητή Νοημοσύνη: Ο Σάντερς ζητά «φρένο» πριν να είναι αργά – Ο Ζάκερμπεργκ επενδύει 600 δισ. στην
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκ και βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στα Τρίκαλα ο θάνατος ενός βρέφους μόλις 15 μηνών, το οποίο μεταφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων χωρίς τις αισθήσεις του.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι γονείς του παιδιού το εντόπισαν χωρίς να αναπνέει και ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ. Ωστόσο, μέσα στην αγωνία τους, αποφάσισαν να μεταφέρουν οι ίδιοι το βρέφος στο νοσοκομείο με ιδιωτικό όχημα.
Το παιδί έφτασε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Γιατροί και νοσηλευτές επιχείρησαν επίμονα να το επαναφέρουν στη ζωή, εφαρμόζοντας όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.
Παρά τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, το βρέφος δεν ανταποκρίθηκε και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τα ακριβή αίτια της τραγωδίας παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα. Για να διαπιστωθούν οι συνθήκες και η αιτία θανάτου έχει διαταχθεί νεκροψία-νεκροτομή.
Παράλληλα, την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων, το οποίο διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ο αιφνίδιος θάνατος του παιδιού.























































