Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

622 πρόσφυγες και μετανάστες έστειλε ο Ερντογάν το τελευταίο 24ωρο

622 πρόσφυγες και μετανάστες έστειλε ο Ερντογάν το τελευταίο 24ωρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη διάσωση και περισυλλογή 400 μεταναστών και προσφύγων και στη σύλληψη τριών διακινητών προχώρησε το τελευταίο 24ωρο το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή, σε 10 διαφορετικά περιστατικά σε θαλάσσιες περιοχές της Αλεξανδρούπολης, της Λέσβου και της Χίου.

Άλλοι 222 μετανάστες και πρόσφυγες αποβιβάστηκαν από λέμβους σε έξι διαφορετικά περιστατικά που έλαβαν χώρα στα νησιά Λέσβος, Χίος και Σάμος.

Στο μεταξύ, στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσαν το πρωί δύο επιβατηγά πλοία μεταφέροντας 96 μετανάστες και πρόσφυγες από νησιά του ανατολικού Αιγαίου, oι οποίοι θα μεταφερθούν σε δομές φιλοξενίας.

Στις 6.30 το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Σάμος» αποβίβασε στο λιμάνι του Πειραιά 36 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Χίο, ενώ το «Blue star 1» 24 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Λέρο και 36 από την Κω.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Νότια Αφρική έπαψε να δέχεται Παλαιστίνιους [πρόσφυγες] δίχως βίζα

Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν – «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία

Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγο της μέσα σε μίνι μάρκετ

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr