ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εξοπλιστικά Προγράμματα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μάικ Πόμπεο, Ρωσία, Τουρκία,


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με τη χρήση των ρωσικών συστημάτων αντιαεροπορικής άμυνας S-400 είναι «ανησυχητικές», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πόμπεο μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στην Ουάσιγκτον.
«Είναι ανησυχητικό», απάντησε ο Πομπέο όταν ρωτήθηκε σχετικά με δημοσιεύματα τουρκικών μέσων ενημέρωσης ότι η Τουρκία χρησιμοποίησε πολεμικά αεροσκάφη τη, Δευτέρα, για να δοκιμάσει τα ραντάρ του αντιπυραυλικού συστήματος S-400, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις της Ουάσιγκτον να μην τα ενεργοποιήσει, γιατί διαφορετικά θα υποστεί κυρώσεις.
«Εξακολουθούμε να έχουμε εμπιστοσύνη και συνεχίζουμε να μιλάμε στους Τούρκους σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια διέξοδος.
»Δεν θέλω να προτρέξω για τί μπορεί να κάνει ή όχι ο πρόεδρος.
»Αλλά οι ΗΠΑ έχουν καταστήσει σαφές στην τουρκική κυβέρνηση ότι η Ουάσιγκτον θέλει να δει την Άγκυρα να εγκαταλείπει την πλήρη λειτουργία του συστήματος S-400», πρόσθεσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.























































