ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοκίνητο, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Μοτοσικλέτα, Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων,


















































Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Νεκρή 36χρονη έγκυος αμέσως μετά τη γέννα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αυστηροποίηση του πλαισίου για όσους κυκλοφορούν με κομμένες εξατμίσεις, που παράγουν θόρυβο. ή γενικότερα αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά των ΙΧ και μοτοσικλετών, προανήγγειλε ο υφυπουργός Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού της ΝΔ, Φωτεινής Πιπιλή, ο κ. Κεφαλογιάννης αποκάλυψε ότι το Υπουργείο εξετάζει το ενδεχόμενο επαναφοράς της κάρτας θορύβου και για τα δίκυκλα, καθώς και την επιβολή προστίμων σε συνεργεία που συναινούν στην αλλοίωση των χαρακτηριστικών αυτοκινήτων και δικύκλων είτε αυτό αφορά το θόρυβο, είτε τα φίλτρα παρακράτησης επικίνδυνων σωματιδίων είτε την αλλοίωση των χιλιομέτρων.
Παράλληλα, ο Υφυπουργός Μεταφορών, σημείωσε ότι οι υπηρεσίες του Υπουργείου θα εξοπλιστούν με επιπλέον ντεσιμπελόμετρα, ώστε να βγουν εκ νέου στο δρόμο μεικτά κλιμάκια με την αστυνομία και να εντείνουν τους ελέγχους.
«Εμείς προτιθέμεθα να προχωρήσουμε στην αυστηροποίηση του πλαισίου, για να υπάρχει ο φόβος και να ξέρει κάποιος πώς αν προβεί σε αυτές τις έκνομες ενέργειες θα έχει επιπτώσεις», επισήμανε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης.























































