ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραμπ σε Πελόσι: Θα κερδίσω τη μάχη – Είμαστε ενωμένοι όσο ποτέ άλλοτε

Τραμπ σε Πελόσι: Θα κερδίσω τη μάχη – Είμαστε ενωμένοι όσο ποτέ άλλοτε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πεπεισμένος εμφανίζεται ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ότι θα κερδίσει τη μάχη.

«Τα καλά νέα είναι ότι οι Ρεπουμπλικάνοι δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο ενωμένοι» έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος, λίγο μετά την παρέμβαση της Νάνσι Πελόσι.

«Εάν πρέπει να με κατηγορήσετε, κάντε το τώρα, σύντομα, προκειμένου να έχουμε μια ισότιμη διαδικασία στη Γερουσία και προκειμένου η χώρα μας να μπορέσει να ξαναριχτεί στη δουλειά» έγραψε επίσης στο Twitter.

«Δειλός ο Τραμπ

Από την πλευρά της, πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόσι χαρακτήρισε «δειλό» και «σκληρό» τον Τραμπ, διότι δεν αντιμετωπίζει το θέμα της ένοπλης βίας, δεν προστατεύει τους μετανάστες Dreamers και δεν αντιμετωπίζει την κλιματική αλλαγή, όμως αυτά τα θέματα επαφίονται στους ψηφοφόρους για να αποφασίσουν στις εκλογές του επόμενου χρόνου.

Η Πελόζι αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι οι Δημοκρατικοί θέλουν να παραπέμψουν τον Τραμπ επειδή των μισούν, σημειώνοντας ότι οι βουλευτές κάνουν το συνταγματικό καθήκον τους, ώστε να αποτρέψουν την κατάχρηση των προεδρικών εξουσιών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Αλ. Τσίπρας κεραυνός για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: ΔΕΝ χρειαζόμαστε άδεια καμίας Τουρκίας για το καλώδιο – Ο Ρούμπιο ΔΕΝ είπε κουβέντα!

Αλ. Τσίπρας: «Για τον Ρούμπιο, περίμενα περισσότερα στο ότι έχει να κάνει με τη στήριξη της χώρας στα δίκαια της»

Ρούμπιο: Περισσότερες ευκαιρίες για Ελλάδα και ΗΠΑ σε οικονομία, ενέργεια και εμπόριο

Μάρκο Ρούμπιο: «Θαυμασμός και δέος» για την Ελλάδα από την Πνύκα με φόντο την Ακροπόλη

Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» – «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr