Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απτόητος ο Ερντογάν – Συζητά την αγορά νέας παρτίδας S-400

Απτόητος ο Ερντογάν – Συζητά την αγορά νέας παρτίδας S-400
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συμβόλαιο για την παράδοση νέας παρτίδας ρωσικών πυραυλικών συστημάτων S-400 συζητούν Ρωσία και Τουρκία. Όπως μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο το ρωσικό πρακτορείο Interfax, η Μόσχα προσβλέπει στο κλείσιμο μιας συμφωνίας να προμηθεύσει την Άγκυρα με περισσότερα συστήματα S-400 στο πρώτο εξάμηνο του 2020.

Ρωσία και Τουρκία εργάζονται πάνω σε ένα συμβόλαιο για την παράδοση νέας παρτίδας στην Άγκυρα του ρωσικού αντιαεροπορικού συστήματος S-400, μετέδωσε το πρακτορείο Interfax επικαλούμενο ανώτερο αξιωματούχο της εταιρείας Rosoboronexport.

Η Μόσχα ελπίζει να καταλήξει σε συμφωνία με την Άγκυρα για την παράδοση νέας παρτίδας του αντιαεροπορικού συστήματος στο πρώτο ήμιση του νέου έτους, είχε δηλώσει ο επικεφαλής της ρωσικής, κρατικής εταιρείας εξαγωγών στρατιωτικού εξοπλισμού Αλεξάντερ Μιχέβ.

Με τις διμερείς σχέσεις Ουάσιγκτον και Άγκυρας ήδη τεταμένες, οι ΗΠΑ έχουν θέσει την Τουρκία εκτός του προγράμματος μαχητικών αεροσκαφών F-35, ως αντίποινα για τις αγορές των S-400.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%

Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου

Αλλάζει ρότα ο Μακρόν: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνομιλιών με τον Πούτιν, ελέω… Τραμπ

Τούρκος ΥΠΑΜ: Το Ιράν κατάφερε βαρύ πλήγμα σε PKK και PJAK κατά τον πόλεμο με το Ισραήλ

Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr