ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τραμπ διέταξε μαζικό κύμα αεροπορικών πληγμάτων ακριβείας σε όλο το Ιράν
Ο γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ γέλασε περιφρονητικά όταν το Ιράν έβαλε στόχο στο κεφάλι του μέρες πριν από τον θάνατό του
Συνελήφθη στη Βρετανία η 46χρονη για τον φονικό εμπρησμό της Marfin
Διαρροή πληροφοριών αποκαλύπτει μυστική ιρανική συνωμοσία για τη δολοφονία του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σε τουρκικό έδαφος
Θάνατος Λίντσεϊ Γκράχαμ: Κύμα αμφισβήτησης της επίσημης εκδοχής και σενάρια περί δηλητηρίασης από ξένες δυνάμεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί τη Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο οποίος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στην ημερήσια διάταξη αναμένεται να βρεθούν οι πρόσφατες εξελίξεις στη Λιβύη και ειδικότερα, η υπογραφή του Μνημονίου Συνεννόησης μεταξύ Λιβύης και Τουρκίας.
Επιπλέον, θα συζητηθούν ζητήματα διεθνούς και περιφερειακού ενδιαφέροντος, όπως η κατάσταση στο Ιράν και τη Βολιβία καθώς και οι ευρωαφρικανικές σχέσεις, ενώ το ΣΕΥ αναμένεται να υιοθετήσει Συμπεράσματα για την Αρκτική, το Σουδάν, τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και την Κοινή Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφαλείας της ΕΕ και το ρόλο των πολιτικών της αποστολών στη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια.
Στο περιθώριο του ΣΕΥ, ο υπουργός Εξωτερικών θα παραθέσει πρόγευμα εργασίας προς τους Υπουργούς Εξωτερικών τη ΕΕ, με προσκεκλημένους τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας και τον ασκούντα χρέη υπουργού Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Αλβανίας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, θα συζητηθεί η ευρωπαϊκή προοπτική των δύο αυτών χωρών και της περιοχής των Δυτικών Βαλκανίων ευρύτερα.
























































