ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Ενέργεια, Ισραήλ, Κύπρος, Τουρκία, Υποθαλάσσιος Αγωγός EastMed,


















































Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Σε τροχιά ολοκληρωτικού πολέμου Ισραήλ και Ιράν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν έχει σημειωθεί οποιονδήποτε επεισόδιο εντός της κυπριακής ΑΟΖ, μεταξύ ισραηλινού ερευνητικού πλοίου και τουρκικού πολεμικού πλοίου, σύμφωνα με την κυπριακή κυβέρνηση, γράφει η κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε δήλωσή του στον «Φ», διέψευσε ότι έχει λάβει χώρα οποιονδήποτε επεισόδιο εντός της κυπριακής ΑΟΖ, μεταξύ ισραηλινού ερευνητικού πλοίου και τουρκικού πολεμικού πλοίου.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα, τουρκικό πλοίο του πολεμικού ναυτικού εκδίωξε ισραηλινό πλοίο ερευνών κοντά στην Κύπρο πριν από δύο εβδομάδες.
Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα της «Jerusalem Post», υπήρξε επιβεβαίωση του συμβάντος από το Υπουργείο Υποδομών, Ενέργειας και Υδάτων της χώρας.























































