ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την Παρασκευή στη βρετανική Βουλή οι νόμοι για το Brexit

Την Παρασκευή στη βρετανική Βουλή οι νόμοι για το Brexit
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι νόμοι που χρειάζονται για να τεθεί σε εφαρμογή η έξοδος της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα κατατεθούν την ερχόμενη Παρασκευή στο κοινοβούλιο, δήλωσε σήμερα Δευτέρα ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον.

Όπως είπε, στόχος του νομοσχεδίου θα είναι να γίνουν νόμος οι όροι της συμφωνίας ανάμεσα στον Τζόνσον και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο ίδιος σημείωσε πως η κυβέρνηση είναι πεπεισμένη ότι θα εξασφαλίσει μια μακροπρόθεσμη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την Ε.Ε.

«Προβλέπουμε να αρχίσουμε τη διαδικασία πριν από τα Χριστούγεννα και θα το πράξουμε συμφώνως προς το Σύνταγμα» σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της Βουλής των Κοινοτήτων, της κάτω βουλής του βρετανικού κοινοβουλίου, ο οποίος πρόκειται να εκλεγεί αύριο, Τρίτη, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του βρετανού πρωθυπουργού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας για την παρενόχλησή του από τους Τούρκους: Είναι δουλειά της ΕΕ, γιατί σε Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πηγαίναμε, να προστατεύει τον ενιαίο ευρωπαϊκό χώρο από την Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ προτείνει το 21ο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Ενήμερη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την παρενόχληση του Νίκου Δένδια από τους Τούρκους

Κύπρος-Γαλλία υπέγραψαν τη SOFA: Γαλλικές δυνάμεις στο έδαφος και στο πλευρό της Κυπριακής Δημοκρατίας απέναντι σε ΚΑΘΕ απειλή

Δένδιας σε Χριστοδουλίδη: «Δημιουργία ενός ενιαίου αμυντικού χώρου, μιας αντίληψης άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr