ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Το Ισραήλ υπέγραψε αμυντική συμφωνία με τη Κύπρο
Τέλος με απειλές ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη στη Βουλή: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Τουρκία: Μέχρι τέλος 2026 οι νεοθωμανοί κάνουν τη «Γαλάζια Πατρίδα» νόμο - Οι Τούρκοι πειρατές τώρα διεκδικούν 176 ελληνικά νησιά
Το Ιράν «μάγκεψε» μετά τη συνάντηση με τους τρεις της Συμφωνίας της Μέκκας - Τι δήλωσε ο Μοχσέν Ρεζαΐ
Χιούστον: Ιμάμης κάλεσε σε εξισλαμισμό των ΗΠΑ - Λάθος ο «χορός» με λεσβίες για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ανάγκη μίας συνολικής διευθέτησης της κρίσης προκειμένου να αποκατασταθεί η ασφάλεια και η σταθερότητα στη Λιβύη μέσω συντονισμένων διεθνών προσπαθειών, επισημαίνει σε επίσημη ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών της Αιγύπτου, μετά τη συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών, Σάμεχ Σούκρι, με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια.
«Η συνάντηση των δύο υπουργών έγινε στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων εντατικών επαφών του επικεφαλής της αιγυπτιακής διπλωματίας σχετικά με την κατάσταση στη Λιβύη και τη Μεσόγειο», τονίζεται στην ανακοίνωση, που δημοσιεύτηκε το βράδυ της Κυριακής.
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Αιγύπτου, Άχμεντ Χάφεζ, η συνάντηση των δύο υπουργών Εξωτερικών, Αιγύπτου και Ελλάδας, εστίασε στις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με το θέμα της Λιβύης.
Παράλληλα, ο κ. Χάφεζ επιβεβαίωσε την ανάγκη για μια συνολική διευθέτηση της κρίσης με στόχο την αποκατάσταση της ασφάλειας και της σταθερότητας στη Λιβύη, σημειώνοντας ότι αυτό απαιτεί συντονισμένες διεθνείς προσπάθειες και ολοκλήρωση των προετοιμασιών της διαδικασίας του Βερολίνου.























































