ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βυθισμένο στο νότιο άκρο της νησίδας Πάτροκλος, στην περιοχή του Σουνίου, εντοπίστηκε το ιστιοφόρο «ZIESJOEM», με σημαία Ολλανδίας, που αγνοείται από τις 28 Ιανουαρίου 2014, και το οποίο είχε μοναδικό επιβαίνοντα τον 27χρονο.
Ένας ψαράς όταν αντιλήφθηκε την γυαλάδα στην μπουνάτσα που γινόταν ορατή με γυμνό μάτι, προσέγγισε το σημείο.
Ειδοποίησε τις Αρχές και επαγγελματίες δύτες του Λιμενικού Σώματος βρήκαν το ιστιοφόρο σε βάθος 12 μέτρων, στο νότιο μέρος του νησιού.
Σύμφωνα με το anikolouli.gr, το σκάφος φαίνεται να προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στον Πάτροκλο, γιατί έχει υποστεί σοβαρές ζημιές στην πλώρη.
Ομάδα του Λιμενικού Σώματος έλεγξε το εσωτερικό του ιστιοφόρου για τον εντοπισμό του κυβερνήτη, του 27χρονου Τάσου Σιώρη, με αρνητικά όμως αποτελέσματα.























































