ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νετανιάχου: Βρίσκουμε μεγάλες ποσότητες στο κοίτασμα «Λεβιάθαν»

Νετανιάχου: Βρίσκουμε μεγάλες ποσότητες στο κοίτασμα «Λεβιάθαν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μεγάλες ποσότητες φέρει το κοίτασμα «Λεβιάθαν», σύμφωνα με δηλώσεις του Πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου, στο περιθώριο της υπογραφής της διακρατικής συμφωνίας του αγωγού φυσικού αερίου EastMed.

«Πριν από λίγες μέρες ανοίξαμε το κοίτασμα του “Λεβιάθαν” και βλέπουμε ότι έχουμε μεγάλη ποσότητα εκεί η οποία μεταφράζεται σε πολύ μεγάλες οικονομικές απολαβές» ανέφερε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για εξαιρετικές προοπτικές ανάπτυξης.

«Παράγουμε πλέον ενέργεια», τόνισε.

O Νετανιάχου χαιρέτισε τη συμφωνία εκφράζοντας την πεποίθηση πως αυτή συμβάλλει στην ασφάλεια της περιοχής.

Παράλληλα, εκτίμησε πως αυτή είναι ιστορικής σημασίας καθώς αναβαθμίζει την συνεργασία των τριών χωρών σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο ώστε αυτές να προμηθεύουν με ενέργεια την Ευρώπη.

«Θέλουμε να εντατικοποιήσουμε αυτά που είναι για το κοινό μας συμφέρον», πρόσθεσε.

Παράλληλα ο Νετανιάχου απήυθυνε κάλεσμα σε οποιαδήποτε χώρα, ιδιαιτέρως στην Ιταλία και την Αίγυπτο, να συνδράμει στο μεγαλεπίβολο εγχείρημα.

«Δε δουλεύουμε κατά κανενός αλλά δουλεύουμε για το καλό των λαών μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νετανιάχου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το μήνυμα του Νετανιάχου στον Τραμπ: «Έχουμε και άλλους φίλους»

Ο Νετανιάχου αρνείται ότι ο Τραμπ ζήτησε από το Ισραήλ να σταματήσει τη δράση κατά των σηράγγων της Χεζμπολάχ στο Αλί Ταχέρ

Η Τουρκία κατασκευάζει «διαστημική βάση» στη Σομαλία που θα μπορεί να εκτοξεύει βαλλιστικούς πυραύλους – Συναγερμός στο Ισραήλ

We must stop the pseudo-caliph Erdogan NOW, before he plunges the region into a neo-Ottoman war

Να σταματήσουμε τον ψευδοχαλίφη Ερντογάν ΤΩΡΑ πριν βυθίσει την περιοχή σε νεοοθωμανικό πόλεμο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr