ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας απελπισμένος γιος από την Ινδία κρατούσε τον πνευματικά άρρωστο πατέρα του και τον αδελφό του με αλυσίδες για διάστημα 20 ετών γιατί δεν μπορούσε να τους προσφέρει ιατρική βοήθεια.
Ο 35χρονος Ντίνες Κάουραβ έδεσε με αλυσίδες τον 65χρονο πατέρα του Τσούραμαν και τον 21χρονο αδελφό του Σούρες γιατί όπως είπε, αποτελούσαν κίνδυνο για τον εαυτό τους και για τους άλλους. Διαγνώστηκαν με πνευματικά προβλήματα το 1994.
Ο Ντίνες είναι ο μεγαλύτερος γιος και η ευθύνη της οικογένειάς του έπεσε στους ώμους του.
Αλλά σιγά-σιγά έγιναν επιθετικοί, και έτσι αποφάσισε να τους αλυσοδέσει μέσα στο σπίτι σε ένα απομονωμένο χωριό στην Ιντόρε του Μάντια Πράντες.
Αν και ο πατέρας και ο αδελφός ήταν αλυσοδεμένοι, εκείνος και η 60χρονη μητέρα του τους φρόντιζαν κάθε ημέρα, τους έκαναν μπάνιο, αλλά και τους τάιζαν.
Ο Ντίνες είναι εργάτης και κερδίζει 40 ευρώ το μήνα.
Ζει σε ένα σπίτι δύο δωματίων με τη γυναίκα του, τη μητέρα του, τον άρρωστο πατέρα και αδελφό του και τον γιο του.
Ο ίδιος λέει ότι η κυβέρνηση δεν τον βοήθησε οικονομικά και δεν μπορεί να πάρει φάρμακα για τον πατέρα και τον αδελφό του.























































