ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Μπλόκο του Κογκρέσου στα F-35 για την Τουρκία - Πιέσεις σε Τραμπ με φόντο S-400 και Ισραήλ
Η Τουρκία έθεσε το πεδίο της πρώτης μάχης του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τους Πέρσες υπό ιστορική προστασία
Η ΕΛ.Α.Σ. συνέτριψε τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα του PowerPoint Μητσοτάκη - Διέλυσε την οικονομία, τον λαό και την πατρίδα
Με τη «βούλα» Μητσοτάκη παραμένει η ακρίβεια το καλοκαίρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το βράδυ της Πέμπτης άγνωστα αεροσκάφη βομβάρδισαν στην Ανατολική Συρία θέσεις ιρανικών και φιλοϊρανικών δυνάμεων στην περιοχή της Αλ Μαγιαντίν στην επαρχία της Ντέιρ αλ Ζουρ.
Σύμφωνα με το Al Masdar News, τα άγνωστα αεροσκάφη βομβάρδισαν βαριά τις ιρανικές δυνάμεις μέσα στην Αλ Μαγιαντίν, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας πολλούς.
Τηλεοπτικό κανάλι του Λιβάνου ισχυρίστηκε ότι η αεροπορική επιδρομή πραγματοποιήθηκε από την ισραηλινή πολεμική αεροπορία.
Ωστόσο, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επιβεβαίωση από τον συριακό στρατό ή από το υπουργείο Άμυνας της Συρίας ότι οι επιδρομείς ήταν Ισραηλινοί.
Γεγονός είναι ότι τους τελευταίους δύο μήνες οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις έχουν πραγματοποιήσει σειρά από νυχτερινές επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε ιρανικούς στόχους στη Συρία.























































