ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Εκλογές στη Σερβία: Ο Βούτσιτς παραδέχθηκε την ήττα του από τη «λίστα των φοιτητών»
Τραγωδία στον Πειραιά: Τρεις οι νεκροί, μέλη της ίδιας οικογένειας, από την πτώση οχήματος στο λιμάνι
Ο ελληνικοί Patriot παραμένουν στη Σ. Αραβία - Συνάντηση Μητσοτάκη και Πρίγκιπα Διαδόχου
Ντόναλντ Τραμπ: «Τζιχαντιστής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας» ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τη Γερουσία Ελ-Σαγέντ
Τουρκία: Μέχρι τέλος 2026 οι νεοθωμανοί κάνουν τη «Γαλάζια Πατρίδα» νόμο - Οι Τούρκοι πειρατές τώρα διεκδικούν 176 ελληνικά νησιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ενδελεχή συζήτηση για την κατάσταση στη Λιβύη και τις προοπτικές επίλυσης της λιβυκής κρίσης είχε στις Βρυξέλλες με τον ειδικό εκπρόσωπο του Γ[Γ του ΟΗΕ για τη Λιβύη, Γασάν Σαλαμέ, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
Κατά τη συνάντησή τους στο περιθώριο του έκτακτου Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, ο κ. Δένδιας επανέλαβε την ετοιμότητα της Ελλάδας να συνδράμει τις προσπάθειες του κ. Σαλαμέ για πολιτική λύση, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.
Επίσης, όπως κάνουν γνωστό οι ίδιες πηγές, η Ελλάδα, κατόπιν και συνομιλίας του Νίκου Δένδια με τον Γάλλο ομόλογό του, Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν, στήριξε την επανενεργοποίηση της επιχείρησης «Sophia» στη Μεσόγειο με διευρυμένη εντολή, ώστε να επιτηρεί την εφαρμογή του εμπάργκο όπλων προς τη Λιβύη, τόσο στον αέρα όσο και τη θάλασσα.























































