ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντιεξουσιαστές, Αστυνομία, ΕΚΑΜ - Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα, Καταλήψεις, ΜΑΤ (Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης), Στέλιος Πέτσας,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Μάθημα δημοκρατίας» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, τις αστυνομικές επιχειρήσεις στα δύο κτήρια που ανακαταλήφθηκαν χθες από ομάδες αντιεξουσιαστών στο Κουκάκι.
Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου έχει ως εξής:
«Μερικά λεπτά πραγματικών εικόνων και ήχων από το Κουκάκι αποκατέστησαν σήμερα, την αλήθεια απέναντι στα ψέματα.
»Όλοι οι Έλληνες είδαν, άκουσαν και συμπεραίνουν: οι παράνομες καταλήψεις δημοσίων και ιδιωτικών κτιρίων είναι γεγονός.
»Το ίδιο και οι δολοφονικές επιθέσεις με χυδαία συνθήματα εναντίον των αστυνομικών.
»Γεγονός είναι επίσης ότι οι συλληφθέντες-καταληψίες άσκησαν βία κατά των εκπροσώπων της δημοκρατικής πολιτείας που κλήθηκαν να υπερασπιστούν το Κράτος Δικαίου.
»Όλοι οι Έλληνες είναι δίπλα στα όργανα του νόμου και τους δίνουν συγχαρητήρια. Γιατί χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει ελευθερία, ούτε δημοκρατία.
»Μοναδική παραφωνία ο ΣΥΡΙΖΑ: λαλίστατος πριν από λίγες εβδομάδες, έπαθε αφωνία σήμερα.
»Είναι καιρός, αντί να ανέχονται τους εχθρούς του Κράτους Δικαίου, ή ακόμη και να τους υποστηρίζουν, να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους.
»Οι εικόνες που παρακολουθήσαμε από το Κουκάκι ας γίνουν ένα μάθημα δημοκρατίας για όλους.
»Χρέος μας, να γίνονται όλο και λιγότερες, ώστε να πάψει ο αυταρχισμός των λίγων να επιβάλλεται στη ζωή των πολλών».
























































