ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πούτιν και Άσαντ κοροϊδεύουν τον Τραμπ εντός εκκλησίας (βίντεο)

Πούτιν και Άσαντ κοροϊδεύουν τον Τραμπ εντός εκκλησίας (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Άλλοι δύο ηγέτες… πιάστηκαν στα πράσα να κοροϊδεύουν τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Ο λόγος για τον Βλαντίμιρ Πούτιν και τον Μπασάρ αλ Άσαντ και σχετικό βίντεο από τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού του Ρώσου προέδρου στη Δαμασκό που έχει γίνει πλέον viral.

Στο στιγμιότυπο που πρόβαλε το ρωσικό δίκτυο Russian-1 οι δύο ηγέτες συζητούν στη διάρκεια επίσκεψής του σε ελληνορθόδοξο ναό την ιστορία της μεταστροφής του Φαρισαίου Σαούλ στον χριστιανισμό καθ’ οδόν προς τη Δαμασκό.

Όπως αναφέρεται στις Πράξεις των Αποστόλων στην Καινή Διαθήκη ο Σαούλ, διώκτης των Χριστιανών, τυφλώθηκε, αφού είδε προηγουμένως σε όραμα τον Ιησού και θεραπεύτηκε από τον Ανανία στις Πύλες της Δαμασκού.

«Αν ταξίδευε κι ο Τραμπ σ’ αυτόν τον δρόμο θα γινόταν καλά», ακούγεται να λέει ο Άσαντ με τους δύο ηγέτες ξεσπούν σε γέλια.

Τότε ο Πούτιν στρέφεται στον Άσαντ του και του λέει να καλέσει τον Τραμπ στη Δαμασκό.

«Κάλεσέ τον, θα έλθει». Κι όταν ο Άσαντ του απαντά ότι είναι έτοιμος, ο Πούτιν γελά και προσθέτει: «Θα του το πω».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραγωδία στη Βενεζουέλα: Φόβοι για δεκάδες χιλιάδες αγνοουμένους

Ο Τραμπ εξετάζει την πώληση F-35 στον Ερντογάν – Το Ισραήλ αντιδρά

Σε τροχιά σύγκρουσης Ρούμπιο και Τραμπ: «Τρελοί ισλαμιστές» η νέα ηγεσία του Ιράν

Στο εδώλιο ο πρώην Μεγάλος Μουφτής της Συρίας

ΗΠΑ: Οργή στο Κογκρέσο για τις εξοπλιστικές «δουλίτσες» Τραμπ με Ερντογάν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr