Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στην Αθήνα ο στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ

Στην Αθήνα ο στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην Αθήνα ο στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ, επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA). Η έλευση του Χαφτάρ στην Αθήνα γίνεται μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν την διεθνή Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη, από την οποία έχουν αποκλειστεί τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χαφτάρ θα συναντήσει τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών κ. Δένδια, ενώ δεν αποκλείεται να δει και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα συναντηθεί αύριο, Παρασκευή 17 Ιανουαρίου και ώρα 09.20 π.μ., στο υπουργείο Εξωτερικών, με τον επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ.

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα έχει απόψε, Πέμπτη βράδυ, ιδιωτική συνάντηση με τον επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ, μόλις αφιχθεί, στο ξενοδοχείο «King George».

Την επίσκεψη του Χαλίφα Χαφτάρ στην Αθήνα είχε προαναγγείλει από τις 29 Δεκεμβρίου 2019 ο διπλωματικός συντάκτης Στέφανος Μυτιληναίος στην κυριακάτικη εφημερίδα «Νέα Σελίδα», όπως βλέπετε και στο απόκομμα:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

25η Μαρτίου: Τα ελληνικά drone στην παρέλαση – Νίκος Δένδιας: Έχουμε τη δυνατότητα «…και στην Κυπριακή Δημοκρατία, να προστατεύουμε τον απανταχού Ελληνισμό»

Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου

Νίκος Δένδιας για 1821: «Η ιστορική μνήμη είναι ο οδηγός μας για το παρόν και το μέλλον του τόπου»

Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας

Νίκος Δένδιας: Η αναγκαιότητα της ελλαδικής στρατιωτικής παρουσία στην Κύπρο «θα αξιολογείται διαρκώς επί τη βάσει των συνθηκών»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr