ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αεροπλανοφόρα, Γαλλία, Εμανουέλ Μακρόν, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μέση Ανατολή, Τζιχαντιστές,


















































Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Επιστρέφει το Ισραήλ σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα;
Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός θέλει «εκκλησιαστικά» την Αφρική και την Ουκρανία - Πώς το «ξανθό γένος» προσπαθεί να καταστρέψει το Πατριαρχείο
Δημοσκόπηση: Σημαντικό προβάδισμα Ρούμπιο έναντι Αντιπροέδρου Βανς για το 2028
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Γαλλία θα αναπτύξει το αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκολ και τη μάχιμη μονάδα του από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο για να υποστηρίξει τις γαλλικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή, δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.
Το αεροπλανοφόρο θα υποστηρίξει τις επιχειρήσεις Σαμάλ (στη Μέση Ανατολή) από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του 2020 προτού αναπτυχθεί στον Ατλαντικό Ωκεανό και στη Βόρεια Θάλασσα, δήλωσε ο Μακρόν κατά την ομιλία του για τη νέα χρονιά προς τις γαλλικές ένοπλες δυνάμεις.
Η ανάπτυξη αυτή πραγματοποιείται εν μέσω των αυξανόμενων εντάσεων μεταξύ του Ιράν και των ΗΠΑ και των ανησυχιών της Γαλλίας ότι η μάχη ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος μπορεί να ατονήσει σε αυτό το πλαίσιο.























































