Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισπανίδα γερουσιαστής: Για το χρέος της χώρας φταίνε σοσιαλιστές και ομοφυλόφιλοι

Ισπανίδα γερουσιαστής: Για το χρέος της χώρας φταίνε σοσιαλιστές και ομοφυλόφιλοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αλγεινή εντύπωση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Λουθ Έλενα Σανίν, ισπανίδα γερουσιαστής, σύμφωνα με τις οποίες για το χρέος της χώρας της Ιβηρικής φταίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό οι σοσιαλιστές και οι… ομοφυλόφιλοι!

Συγκεκριμένα, η ισπανίδα γερουσιαστής σημείωσε ότι όσο στο τιμόνι της χώρας βρισκόταν ο σοσιαλιστής Θαπατέρο, το χρέος ξεπέρασε το ένα τρις. Ευρώ χάρη στις «εξυπηρετήσεις» που ο ίδιος φρόντισε να κάνει για τους «ημετέρους». Η Λουθ Έλενα Σανίν ωστόσο προχώρησε ακόμα περισσότερο, ισχυριζόμενη ότι ο ισπανός πρωθυπουργός επιδοτούσε με πακτωλούς χρημάτων οργανώσεις των ομοφυλόφιλων, λεσβιών, αμφισεξουαλικών και τρανσέξουαλ. «Αν δεν γινόταν αυτό, δεν θα είχαμε αυτήν την οικονομική τρύπα» δήλωσε.

Όπως ήταν αναμενόμενο η ισπανίδα γερουσιαστής μετά και τις δηλώσεις μισαλλοδοξίας προς την γκέι κοινότητα της χώρας, δεν είναι και το πλέον επιθυμητό πρόσωπο… Οι δηλώσεις έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων τόσο στο χώρο των ομοφυλοφίλων όσο και σε αυτόν των σοσιαλιστών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κοκαΐνη και Μπανάνες: Πώς διακινητές των Βαλκανίων χρησιμοποίησαν φορτία φρούτων για τη λαθραία διακίνηση ναρκωτικών

EBU: Κανονικά στη Eurovision 2026 το Ισραήλ – Αποχωρούν Ολλανδία, Ιρλανδία, Ισπανία και Σλοβενία

34 οργανώσεις Β/Α Συρίας: «Στεκόμαστε στο πλευρό της Αλαουιτικής Κοινότητας»

Φρίκη στην Αθήνα: 20χρονος και ο 40χρονος σύντροφος του ασελγούσαν στα δύο μικρά ανίψια του 20χρονου

Ερντογάν για υπογεννητικότητα: «Αντιμετωπίζουμε αυτήν τη στιγμή μία καταστροφή» – Του… φταίνε οι ομοφυλόφιλοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr