ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λιβύη, Χαλίφα Χαφτάρ,

















































Τέλος με απειλές ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη στη Βουλή: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Το Ιράν «μάγκεψε» μετά τη συνάντηση με τους τρεις της Συμφωνίας της Μέκκας - Τι δήλωσε ο Μοχσέν Ρεζαΐ
Χιούστον: Ιμάμης κάλεσε σε εξισλαμισμό των ΗΠΑ - Λάθος ο «χορός» με λεσβίες για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης
Καιρός: Σε ποιές περιοχές οι βροχές απειλούν με ματαίωση τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου
Η Ιορδανία βομβάρδισε τζιχαντιστές στη νότια Συρία ως αντίποινα για τη σφαγή ελληνορθόδοξων στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αναχώρησε από την Αθήνα το Σάββατο, όπου έφτασε αιφνιδιαστικά την Πέμπτη το βράδυ, ο Λίβυος στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ και είχε σειρά επαφών με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.
Η αυτοκινητοπομπή του Χαλίφα Χαφτάρ κατευθύνθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ωστόσο, άγνωστος παραμένει ο επόμενος προορισμός του στρατάρχη, που την Κυριακή θα συμμετάσχει στη Διάσκεψη του Βερολίνου.
Στα «βλάχικα» της Βάρης πέρασε το βράδυ της Παρασκευής ο στρατάρχης της λιβυκής Βουλής των Αντιπροσώπων, Χαλίφα Χαφτάρ.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο Χαφτάρ επισκέφθηκε εστιατόριο διάσημο για τα «κοψίδια» του.























































