ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τόμας Μπάρακ στην Ουάσιγκτον - Τον αποκαλούν «ατζέντη της Τουρκίας» και «τζιχαντιστή λαθρέμπορο»
Ο Νίκος Δένδιας υπογράφει την πρόσκτηση δύο φρεγατών Bergamini - Πότε τα πλοία έρχονται στην Ελλάδα
Συνελήφθη Πακιστανός εμπρηστής - Άναβε φωτιές με αναπτήρα στο Αιγάλεω
Κυψέλη: Καθιζήσεις σε κτίρια από τα έργα της Γραμμής 4 – Παρέμβαση X. Δούκα
Στόχος του Ιράν ο Γιαΐρ Νετανιάχου - Η Μοσάντ ανακάλυψε το σχέδιο δολοφονίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνάντηση με τον Ιταλό ομόλογό του, Λουίτζι Ντι Μάιο, πραγματοποίησε στη Ρώμη ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν θέματα διμερών σχέσεων καθώς και ζητήματα διεθνούς και περιφερειακού ενδιαφέροντος.
Παράλληλα, δόθηκε έμφαση στις τρέχουσες εξελίξεις στη Λιβύη, στην κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο καθώς και στα θέματα ενέργειας.
Σημειώνεται πως την Τετάρτη ο κ. Δένδιας θα μεταβεί στη Μάλτα, όπου πρόκειται να γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της χώρας και να συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Εβαρίστ Μπαρτόλο.
Οι συνομιλίες θα περιστραφούν γύρω από θέματα διμερών σχέσεων, το μεταναστευτικό/προσφυγικό ζήτημα και τις πρόσφατες περιφερειακές εξελίξεις.
























































