ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα απίστευτο βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το «That’s Beijing Magazine» από κεντρικό δρόμο του Πεκίνου στην Κίνα, όπου προβάλλεται σε γιγαντοοθόνη το βίντεο του αποκεφαλισμού του Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέϊμς Φόλεϊ από τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό κράτος στη Συρία.
Στημένη σε ένα επιβλητικό κτίριο που συνδέεται με τον σιδηροδρομικό σταθμό Ντονγκζιμέν, η οθόνη από όπου προβλήθηκαν τα φρικιαστικά πλάνα του αποκεφαλισμού του Φόλεϊ «μαγνήτισε» τους βιαστικούς περαστικούς, οι οποίοι για λίγα δευτερόλεπτα επιβράδυναν το βήμα τους για να παρακολουθήσουν τα αγωνιώδη τελευταία λεπτά της ζωής του 40χρονου ρεπόρτερ.
Όπως εξηγεί ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Στίβ Τζορτζ, οι εικόνες αυτές μαζί με εκείνες από τη δολοφονία του Μάικλ Μπράουν στο Φέργκιουσον του Μιζούρι, εναλλάσσονται με πλάνα από χαμογελαστά παιδάκια στο σχολείο και χαρούμενες κινεζικές οικογένειες που απολαμβάνουν την εξοχή σε υπέροχα τοπία της χώρας, στο πλαίσιο προπαγάνδας.
Όπως τονίζει, μάλιστα ο Τζορτζ, είναι σύνηθες εικόνες γαλήνης και ευημερίας από την Κίνα να προβάλλονται σε αντιδιαστολή με στιγμές βίας από ολόκληρο τον κόσμο, ώστε να πείσει τους πολίτες ότι ζουν σε μία διαφορετική χώρα με ασφάλεια και πρόοδο.






















































