ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ), Ίμια, Κοσμάς Χριστίδης, Τουρκία,


















































Η 51χρονη Μαρία Σολωμού με γαλάζιο μπικίνι στην παραλία (φωτο)
NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λέει ότι απέτυχε ως μητέρα, επειδή ο γιος της δεν πιστεύει στον Θεό
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
Τραγωδία στην Πάρο: Νεκρό 4χρονο παιδί σε πισίνα beach bar
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Υπάρχει ανανδρία και φοβία στο πολιτικό μας σύστημα και γι’ αυτό θα πρέπει να εκπαιδευτεί»! Αυτό υποστήριξε αναφερόμενος στην υπόθεση των Ιμίων, ο πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, ο οποίος μίλησε για πρώτη φόρα σε ραδιόφωνο στο Κανάλι Ένα 90,4.
Σύμφωνα με τον Ναύαρχο, εάν η Ελλάδα «είχε κάνει την κίνηση» στα Ίμια «οι Τούρκοι θα έκαναν 100 χρόνια να ξαναβγούν στο Αιγαίο»!
Σε ό,τι αφορά στις κινήσεις της Άγκυρας, ο κ. Χρηστίδης υποστήριξε ότι ο πρόεδρος Ερντογάν «έχει ανοίξει πολλά μέτωπα» και ότι κάνει δεν είναι μόνο «για εσωτερική κατανάλωση» αλλά προσβλέπει και στην αλλαγή της Συνθήκης της Λωζάννης.
«Το θέμα όμως είναι, αν θα του βγει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ναύαρχος.
Αναφορικά με το θέμα της Λιβύης, ο πρώην αρχηγός ΓΕΝ επεσήμανε ότι η Τουρκία ουσιαστικά ανακήρυξε τη δική της ΑΟΖ και τώρα το θέμα είναι πως θα διαχειριστούμε εμείς την κατάσταση.
Ο κ. Χρηστίδης αναρωτήθηκε επίσης γιατί ο υπουργός Εξωτερικών κάλεσε «δικούς του ανθρώπους» για τη χάραξη γραμμών βάσης, τη στιγμή που η υδρογραφική υπηρεσία του ΓΕΝ τις διαθέτει από το 1990.
























































