ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για τα συριακά εδάφη μίλησε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου, αναφέροντας «η κυβέρνηση της Συρίας ελέγχει σήμερα το 90% της επικράτειας της χώρας».
Οι δηλώσεις του Ρώσου πολιτικού πραγματοποιήθηκαν μετά το πέρας των συνομιλιών στο σχήμα 2+2 των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας της Ρωσίας και της Ιταλίας, που διεξήχθησαν στη Ρώμη.
«Πριν από πέντε χρόνια στη Συρία, τα ελεύθερα εδάφη τα οποία δεν είχαν περιέλθει στους τρομοκράτες και τα οποία έλεγχε η κυβέρνηση έφθαναν το 18% της όλης έκτασης της χώρας.
»Σήμερα τα εδάφη που ελέγχει η συριακή κυβέρνηση υπερβαίνουν το 90% της έκτασης της.
»Και με αρκετή αυτοπεποίθηση συνεχίζεται η απελευθέρωση τους από τις μικρές εστίες τρομοκρατίας που υπάρχουν στην Συρία» ανέφερε ο Σεργκέι Σόιγκου.
Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο τοπικά ΜΜΕ, παράλληλα επεσήμανε ότι σήμερα όλη η διεθνής κοινότητα πρέπει να επικεντρώσει τις προσπάθειές της, στην αποκατάσταση της ειρήνης στη Συρία.
Οι κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας σημειώνεται πως ανακατέλαβαν την Κυριακή τα δυτικά περίχωρα της μητρόπολης του Χαλεπιού, συνεχίζοντας την προέλασή τους εναντίον του τελευταίου προπυργίου των τζιχαντιστών στη βορειοδυτική πλευρά της χώρας.























































