ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Πίτερ Τεό Κέρτις, Συρία, Τζέιμς Φόλεϊ, Τζιχαντιστές,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Αμερικανό δημοσιογράφο Πίτερ Τεό Κέρτις που είχε απαχθεί στην Συρία πριν από δύο χρόνια απελευθέρωσαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.
Η απελευθέρωση αυτή προκάλεσε έκπληξη αφού έρχεται λίγες ημέρες μετά τον αποκεφαλισμό του Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλει και την απειλή ότι θα σκοτώσουν τον άλλο Αμερικανό δημοσιογράφο Στίβεν Σοτλόφ.
Σε βίντεο που μετέδωσε το Al Jazeera, μετά την απελευθέρωση του Κέρτις, ο Κέρτις ακούγεται να λέει το όνομά του και ότι είναι δημοσιογράφος από την Βοστώνη και εξηγεί ότι τον μεταχειρίζονται καλά.
Σύμφωνα με το Al Jazeera ο Πίτερ Τεό Κέρτις απελευθερώθηκε ύστερα από επιτυχημένη μεσολάβηση του Κατάρ.























































