ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άνδρας δέχτηκε άγρια επίθεση ενώ ψώνιζε σε σούπερ μάρκετ της Φλωρεντίας, εν μέσω συναγερμού στην Ιταλία για τα κρούσματα κοροναϊού.
Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται ένας άνδρας να γρονθοκοπεί έναν Φιλιππινέζο που ψώνιζε στο σούπερ μάρκετ.
Ο άνδρας φώναξε «άντε γ@@@@@υ είμαι Φιλιπινέζος, όχι Κινέζος» και αμύνθηκε χτυπώντας αυτόν που του επιτέθηκε.
Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού ήταν και ένας Ιταλός DJ, ο Φραντσέσκο Φακινέτι ο οποίος αποκάλυψε στα social media πως τον ηλικιωμένο άνδρα προσέγγισαν αρχικά δύο νεαροί Ιταλοί φωνάζοντας «φύγε Κινέζε κ@@@@@η, εσύ φταις για τον κοροναϊό».
Όπως ισχυρίζεται, προσέγγισε τους δύο νέους λέγοντάς τους πως ο ηλικιωμένος κύριος δεν είχε καμία σχέση με τον ιό και τότε πέταξαν προς το μέρος του πράγματα από τα ράφια και ο ένας επιτέθηκε με γροθιές.
«Ξέρω πως είμαι 40 χρόνων και πατέρας αλλά τους χαστούκισα και πήρα την αστυνομία», αναφέρει ο Φασινέτι.























































