Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κοροναϊός: Η Ελβετία απαγορεύει όλες τις εκδηλώσεις άνω των 1.000 ατόμων

Κοροναϊός: Η Ελβετία απαγορεύει όλες τις εκδηλώσεις άνω των 1.000 ατόμων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελβετία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

Η Ελβετία απαγόρευσε όλες τις εκδηλώσεις στις οποίες μπορεί να συγκεντρωθούν πάνω από 1.000 άνθρωποι λόγω της εξάπλωσης του κοροναϊού, «επειδή η κατάσταση διαβαθμίζεται ως «ειδική» σύμφωνα με τον νόμο για την επιδημία, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.

«Δημόσιες και ιδιωτικές εκδηλώσεις, στις οποίες λαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι ταυτόχρονα, θα απαγορεύονται.

»Η απαγόρευση ισχύει τουλάχιστον μέχρι τις 15 Μαρτίου και αφορά επίσης αθλητικές εκδηλώσεις όπως οι ποδοσφαιρικοί αγώνες».

Έπειτα από διαβουλεύσεις το πρωί, ακυρώθηκε το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η έναρξη του οποίου ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα.

Πολλοί εκθέτες είχαν ήδη ανακοινώσει ότι θα ταξίδευαν μόνο με ολιγομελή ομάδα. Πέρυσι το είχαν επισκεφτεί 600.000 άτομα.

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Αλέν Μπερσέ, υπάρχουν τώρα 15 επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού στη χώρα, ενώ πάνω από 100 άνθρωποι βρίσκονται σε καραντίνα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ινστιτούτο Παστέρ: Η γρίπη των πτηνών μπορεί να προκαλέσει πανδημία χειρότερη από τον κορωνοϊό

Ξεκίνησε ο αντιγριπικός εμβολιασμός – Διαθέσιμο για πρώτη φορά το ρινικό εμβόλιο για παιδιά

Σοκαριστική έξαρση του κορωνοϊού στο Ισραήλ: Η κοινή γνώμη αδιαφορεί για τα νέα, επικίνδυνα παραλλαγμένα στελέχη

Ελβετία: Δωρεάν οι δημόσιες συγκοινωνίες στην Γενεύη

1η Αυγούστου – Τιμώντας το Ελβετικό Παράδειγμα: Μια Υπενθύμιση Κυριαρχίας, Ουδετερότητας και Αξιοπρέπειας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr