ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οργανωμένες ομάδες πετροβολούν τα ΜΑΤ στις Καστανιές και βρίζουν την Ελλάδα στα τουρκικά

Οργανωμένες ομάδες πετροβολούν τα ΜΑΤ στις Καστανιές και βρίζουν την Ελλάδα στα τουρκικά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οργανωμένες ομάδες τζιχαντιστών και Γκρίζων Λύκων, σύμφωνα με πληροφορίες του TRIBUNE, επιτίθενται με πέτρες στις δυνάμεις των ελληνικών ΜΑΤ στις Καστανιές.

Βρίζουν αισχρά την Ελλάδα στα τουρκικά, έχουν ανάψει φωτιές για να «σπάνε» τα δακρυγόνα, δεν έχουν σχέση με τον κύριο όγκο των προσφύγων και μεταναστών που συγκεντρώνεται στον Έβρο, είναι οι «μπαχαλάκηδες» του νεο-οθωμανισμού.

Σύμφωνα με τον Μανώλη Κωστίδη του ΣΚΑΪ, που μετέδωσε ζωντανά από την τουρκική πλευρά των συνόρων, τουλάχιστον 6.000 άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί μέχρι το πρωί του Σαββάτου στις Καστανιές.

Τους είπαν, μετέδωσε ο Μανώλης Κωστίδης, ότι τα σύνορα με την Ελλάδα είναι ανοιχτά και έτσι έφτασαν.

Όσοι μεταφέρθηκαν με τα «λευκά λεωφορεία» έφτασαν στα σύνορα δωρεάν, άλλοι όμως πήραν ταξί από την Κωνσταντινούπολη και πλήρωσαν μεγάλα ποσά, είπε ο Μάκης Κωστίδης, με αποτέλεσμα τώρα να θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα.

Πολλοί Έλληνες δημοσιογράφοι μεταδίδουν -και φαίνεται να διαπιστώνουν- ότι το ισλαμικό καθεστώς Ερντογάν «έστησε» σκηνικό έντασης στα σύνορα για να ενισχύσει τις πιέσεις του προς ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέντε Τούρκοι συνελήφθησαν για διακίνηση και καλλιέργεια κάνναβης στα Εξάρχεια – Έβγαλαν πάνω από 200.000 ευρώ

Καβάλα: Πέθανε ο 16χρονος ποδοσφαιριστής που τραυματίστηκε σε αγώνα στη Θάσο

Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου – Εν όπλοις συμμαχία: Συλλογική ικανότητα για ταχεία και ενιαία αντίδραση

Ο Νίκος Δένδιας συζήτησε με τον Πρόεδρο Αλ Σίσι την επιτακτική ανάγκη για περαιτέρω προώθηση της συνεργασίας Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου

Γερμανία: Ουκρανία και μεταναστευτική πολιτική στο στόχαστρο μετά τη νίκη της γερμανικής Ακροδεξιάς στις κάλπες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr