ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Έβρος, Ελληνικός Στρατός, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κινητές μονάδες εκπομπής του στρατού, μεταδίδουν μηνύματα προς τους χιλιάδες μετανάστες που βρίσκονται στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο ότι τα σύνορα είναι κλειστά και δεν επιτρέπεται η είσοδος.
Τα μηνύματα μεταδίδονται σε έξι γλώσσες και συγκεκριμένα στα Αραβικά, στα Αγγλικά, στα Παντζάμπι/Ουρντού (Πακιστάν), στα Φαρσί (Αφγανιστάν & Ιράν), στα Παστού (τμήμα Αφγανών) και στα Μπενγκάλι (Μπανγκλαντές).
Στο πλαίσιο της τουρκικής στρατηγικής που επιχειρεί να οδηγήσει χιλιάδες μετανάστες στην Ελλάδα, πληροφορίες αναφέρουν ότι διανέμουν σκηνές στους μετανάστες και τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην τουρκική πλευρά των συνόρων.
Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που έχει τραβηχτεί από την ελληνική πλευρά και δείχνει ένα φορτηγό γεμάτο με σκηνές.
Χθες δημοσιεύθηκαν βίντεο που έδειχναν λεωφορεία με εκατοντάδες πρόσφυγες να φτάνουν στις Καστανιές συνοδεία τουρκικών στρατιωτικών οχημάτων.























































