ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ρωσικές δυνάμεις στη Συρία διαμήνυσαν την Κυριακή ότι δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια των τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών εάν εισέλθουν στον εναέριο χώρο της Συρίας.
Αυτό κατέστησε σαφές ο Όλεγκ Ζουράβλεβ, επικεφαλής του Ρωσική Κέντρου για τη Συμφιλίωση των Αντίθετων Παρατάξεων στη Συρία.
Από τη στιγμή που η συριακή κυβέρνηση έχει «κλείσει» τον εναέριο χώρο πάνω από την επαρχία της Ιντλίμπ, στη βορειοδυτική Συρία, οι ρωσικές δυνάμεις δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια των πτήσεων των τουρκικών αεροσκαφών πάνω από τη Συρία, είπε.
Νωρίτερα την Κυριακή ο συριακός στρατός υποστήριξε ότι κατέρριψε τρία τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα οποία χρησιμοποιούσε η Άγκυρα για να πλήξει θέσεις και αεροπορικές βάσεις των συριακών ενόπλων δυνάμεων, μετέδωσαν κρατικά ΜΜΕ της Συρίας.
Η πολεμική αεροπορία της Συρίας επιβεβαίωσε επίσης ότι δύο από τα μαχητικά αεροσκάφη της καταρρίφθηκαν από τουρκικά τζετ, αφού αναχαιτίστηκαν κατά τη διάρκεια αποστολής στην επαρχία Ιντλίμπ.
Νωρίτερα, το τουρκικό υπουργείο Άμυνας γνωστοποίησε ότι ένα από τα drone του καταρρίφθηκε σήμερα.
Η Άγκυρα άρχισε να χρησιμοποιεί μη επανδρωμένα αεροσκάφη για να πλήξει τις δυνάμεις του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ, μετά τον θάνατο 34 Τούρκων στρατιωτών σε μια αεροπορική επιδρομή που εξαπέλυσε η Δαμασκός.























































