ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενς Στόλτενμπεργκ, Ισλαμιστές, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Πρόσφυγες, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Ωραιόκαστρο: Βρέθηκε και δεύτερη απανθρακωμένη σορός - Φόβοι ότι είναι το παιδί που αγνοείται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνέχισε τις προκλητικές του δηλώσεις κατά της Ελλάδας αλλά και την απόπειρα αντιστροφής της πραγματικότητας όσον αφορά το μεταναστευτικό, πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Σε δηλώσεις του από τις Βρυξέλλες μετά τη συνάντηση που είχε με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, ο Ερντογάν ισχυρίστηκε πως: «Είναι πέρα από τη λογική και την κατανόηση ένας σύμμαχος, και μία γειτονική χώρα, να δείχνει την Τουρκία ως υπεύθυνη για το κύμα παράτυπης μετανάστευσης».
«Είναι κρίσιμο οι σύμμαχοί μας να επιδεικνύουν αλληλεγγύη χωρίς διακρίσεις ή πολιτικούς όρους, και χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις», είπε ακόμη ο Τούρκος πρόεδρος, τονίζοντας ότι «το σύνορο της Τουρκίας με τη Συρία είναι το νοτιοανατολικό σύνορο του ΝΑΤΟ».
Η Τουρκία πολεμάει «εδώ και εννιά χρόνια στη Συρία… μόνη της και με μεγάλες θυσίες», είμαστε «το μόνο μέλος του ΝΑΤΟ που έχει πολεμήσει σώμα με σώμα με το ISIS, έχουμε μάρτυρες» από τις μάχες αυτές και «φιλοξενούμε 3,7 εκατ. πρόσφυγες», είπε ακόμη ο Ερντογάν.
























































