ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασιλιάς Κάρολος Γ΄ του Ηνωμένου Βασιλείου, Βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μπόρις Τζόνσον,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η είδηση ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό εγείρει νέες ανησυχίες για την υγεία της 93χρονης Βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς είχε συναντηθεί μαζί του πριν από δύο εβδομάδες.
Πλέον σφίγγει ο κλοιός του ιού γύρω από τη βασίλισσα καθώς μετά τον πρίγκιπα Κάρολο με τον οποίο είχε συναντηθεί η ίδια πριν από δύο εβδομάδες και ανακοίνωσε ότι μολύνθηκε με κοροναϊό, τώρα και ο Μπόρις Τζόνσον βρέθηκε θετικός στον ιό, 26 ημέρες μετά τη συνάντησή του με την Ελισάβετ.
Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ συνεχίζουν να καθησυχάζουν τους πολίτες για την υγεία της λέγοντας ότι ακολουθεί τις συμβουλές των αρμοδίων για το καλό της.
«Η Αυτού Μεγαλειότης Βασίλισσα είναι καλά στην υγεία της.
»Η βασίλισσα είδε τελευταία φορά τον πρωθυπουργό στις 11 Μαρτίου και ακολουθεί όλες τις συμβουλές των αρμοδίων για την υγεία της» ανέφερε εκπρόσωπος των Ανακτόρων.























































