ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Η επίθεση του Ντόναλντ Τραμπ στο Ιράν είχε προβλεφθεί από τον «Προφήτη της Καταστροφής» - Νέα ανατριχιαστική προειδοποίηση
Γερμανικός Τύπος: Ο πόλεμος στο Ιράν φέρνει ελληνοτουρκικές εντάσεις
Το επικίνδυνο τυχοδιωκτικό παιχνίδι της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο: Υπονόμευση των αμερικανικών συμφερόντων και περιφερειακό χάος
Παρέμβαση Φαραντούρη για τα Τουρκικά F-16 στα κατεχόμενα - Ζητά κυρώσεις από Κομισιόν και Αμερικανική Κυβέρνηση
Έφοδος στο ράντσο του Τζέφρι Έπσταϊν: Αναζητούν σορούς κοριτσιών που έπεσαν θύματα «θανατηφόρου κακοποίησης»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Προς το παρόν τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τους αριθμούς για τον κορωνοϊό είναι καλά.
»Δεν βλέπουμε διπλασιασμό ή τριπλασιασμό των κρουσμάτων, βλέπουμε ένα σταθερό αριθμό των κρουσμάτων.
»Ελπίζω να συνεχιστεί έτσι η κατάσταση», είπε ο ομότιμος καθηγητής παθολογίας λοιμώξεων του ΕΚΠΑ- μέλος της επιτροπής αντιμετώπισης εκτάκτων συμβάντων δημόσιας υγείας από λοιμογόνους παράγοντες, Γιώργος Δάικος μιλώντας στον realfm 97,8.
«Ο Απρίλιος θα είναι ο κρίσιμος μήνας που θα δούμε πώς θα πορευτούμε και τι μορφή θα πάρει η καμπύλη των κρουσμάτων», πρόσθεσε.
Ο καθηγητής σχολίασε ότι τα μηνύματα από τους αριθμούς είναι καλά την τελευταία εβδομάδα βλέπουμε έναν σταθερό αριθμό κρουσμάτων που είναι ενθαρρυντικό μήνυμα.
«Δεν μπορεί κανείς να προβλέψει πότε θα ξεμπερδέψουμε και θα εξαρτηθεί και από τη συμπεριφορά του ιού», σημείωσε ενώ σχετικά με το εμβόλιο είπε πως θα έχουμε κάποια αποτελέσματα από την Κίνα σύντομα.























































