ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), Θόδωρος Αγγελόπουλος, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από τη Ρω - Αναχαιτίστηκαν από τα «ελληνικά φτερά»
Euroleague: Στον τελικό του Super Cup ο Ολυμπιακός 92-90 τη Φενέρμπαχτσε
Ίζακ Μπόνγκα στην Allwyn Hellas: «Θέλω ο αντίπαλός μου να περάσει τη χειρότερη δυνατή μέρα» – Η άμυνα, ο Ομπράντοβιτς
Η Ρόζα Βρεττού στην ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα: «O καθαρότερος λόγος και απευθείας σύγκρουση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη»
Ο Απόστολος Χρήστου στο Allwyn Game Time ρίχνει στην πισίνα τους Μπολτ, Τεντόγλου και Πετρούνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η οικογένεια των Θεόδωρου και Γιάννας Αγγελόπουλου και των τριών παιδιών τους, προχώρησε σε δωρεά 1.000.000 ευρώ για την άμεση προμήθεια πρόσθετου νοσοκομειακού εξοπλισμού σε νοσοκομεία και δημόσιες δομές Υγείας.
Η χρηματική δωρεά έγινε αποδεκτή από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και διατέθηκε στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας ΑΕ (ΙΦΕΤ ΑΕ) για την προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού.
Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ευχαριστεί την οικογένεια Αγγελόπουλου, για τη σημαντική συμβολή του στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, για την αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης Δημόσιας Υγείας που βιώνουμε στη χώρα.























































