ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η τζιχαντιστική Τουρκία ζητά από την Ιντερπόλ «ερυθρά αγγελία» για τη σύλληψη του Νετανιάχου
Καύσωνας: «Σαραντάρια» από το Σάββατο 22/8 - Ποιές πόλεις θα «καούν»
Τζιλ Μπάιντεν: «“Ο Τζο έχει καρκίνο. Θα πεθάνει, οπότε ας αξιοποιήσουμε κάθε στιγμή”»
Πρεσβευτής Ισραήλ στις ΗΠΑ: Η Τουρκία παραβίασε τις «κοινές κατανοήσεις» στη Συρία - Η Τουρκία ΔΕΝ τηρεί συμφωνίες
Η Σομαλιλάνδη στο πλευρό Ελλάδας και Κύπρου καταγγέλλει τον «έρωτα» της φιλοτουρκικής Σομαλίας με το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα της Κύπρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ θα συνεχίσει να έχει τα ηνία της χώρας από το σπίτι της παρά το γεγονός ότι βγήκε αρνητικό και το τρίτο τεστ για τον κορωνοϊό, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης.
Η Μέρκελ τέθηκε σε αυτοαπομόνωση στις 22 Μαρτίου κι έκτοτε εργάζεται από το σπίτι μετά τον εμβολιασμό της στις 20 Μαρτίου από γιατρό που αργότερα διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19.
Όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel», εκπρόσωπος της κυβέρνησης δήλωσε ότι «Η καγκελάριος τις επόμενες μέρες θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά της από το σπίτι της».
Η Μέρκελ παραμένει υγιής, όπως γράφει το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel».
«Δεν βρέθηκε θετική και στο τρίτο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε για τον κορωνοϊό».
Αυτό ανακοινώθηκε από κυβερνητικό εκπρόσωπο αν και δεν διευκρινίζεται πότε θα βγει από την… καραντίνα.
«Η καγκελάριος θα συνεχίσει την τηλεργασία παραμένοντας σε καραντίνα στην οικία της τις επόμενες μέρες», όπως δήλωσε κυβερνητικός εκπρόσωπος.























































