Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυξάνονται οι νεκροί σε Γερμανία, Ελβετία και Ολλανδία

Αυξάνονται οι νεκροί σε Γερμανία, Ελβετία και Ολλανδία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 5.936 τις τελευταίες 24 ώρες και ανέρχονται πλέον σε 91.714, με τον ρυθμό αύξησής τους να καταγράφει για τρίτη συνεχόμενη ημέρα πτώση, σύμφωνα με τα στοιχεία από το ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ.

Ο απολογισμός σήμερα ισοδυναμεί με μια μείωση 146 κρουσμάτων σε σύγκριση με τα 6.082 νέα κρούσματα που καταγράφηκαν το Σάββατο, που ήταν επίσης μειωμένα σε σύγκριση με τα 6.174 κρούσματα που καταγράφηκαν την Παρασκευή.

Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε κατά 184 και ανέρχεται πλέον σε 1.342.

Την ίδια ώρα, στην Ελβετία, το σύνολο των νεκρών στην επιδημία του νέου κορονοϊού αυξήθηκε κατά 19, στα 559, έγινε γνωστό από το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Ο αριθμός των ανθρώπων που διαγνώστηκαν θετικοί στη νόσο COVID-19 αυξήθηκε σε 21.100 από 20.278 χθες.

Στην Ολλανδία, εξάλλου, ο αριθμός των θανάτων αυξήθηκε κατά 115, στα 1.766, ανακοίνωσαν οι υγειονομικές Αρχές της χώρας.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 1.224 και ανέρχονται πλέον σε 17.851, επισημαίνει το ολλανδικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Γερμανός καγκελάριος Μερτς εξέφρασε αμφιβολίες για το αν η αμερικανοϊσραηλινή επιχείρηση στο Ιράν θα επιφέρει αλλαγή καθεστώτος

Μερτς: Η Γερμανία «θα είχε συμβουλεύσει» τις ΗΠΑ να μην κάνουν πόλεμο κατά του Ιράν – Δεν θα λάβουμε μέρος

Φρίντριχ Μερτς: «Ο πόλεμος (κατά του Ιράν) δεν αποτελεί ζήτημα του ΝΑΤΟ» – Δεν συμμετέχουμε

15 Μαρτίου 1943: Θεσσαλονίκη Άουσβιτς, «Ποτέ ξανά»

Έκρηξη σε εβραϊκό σχολείο στο Άμστερνταμ – Ισλαμιστική εξτρεμιστική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr